Tapahtumakalenteri

Tapahtumasi kalenteriimme? Mikäli olet järjestämässä Novapoliksessa tapahtumaa, ilmoita siitä meille niin lisäämme tapahtumasi kalenteriimme! Ilmoita tapahtumastasi: tapahtumat@novapolis.fi

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Novapolis Iltapäiväkerho: Paint & Wine

14.2. klo: 17:00 - 20:00

43€
Ilmoittaudu mukaan

Ke 14.2.2024, Noora Svärd Ateljee / Ateljee 4 klo 17:00-20:00
Minna Canthin katu 4, 4.krs, 70100 Kuopio

Päästä luovuutesi valloilleen inspiroivassa Ateljee 4:n tiloissa Kuopion satamassa!

Kuopiolaisen taiteilija Noora Svärdin ohjaama workshop on rento ja ennen kaikkea hauska tapahtuma, johon voit osallistua vaikkei sinulla olisi aiempaa maalauskokemusta. Paint & Wine -workshopissa maalataan akryyliväreillä taideteos, jonka aiheen voi päättää itse. Maalauspohjan koko on 30x40cm.

Noora opastaa erilaisiin maalaustekniikoihin ja värien käyttöön. Tarvikkeita on käytössä monipuolisesti mm. erilaisia siveltimiä ja palettiveitsiä sekä lastoja, sieniä ja maalarinteippiä. Suojaessuja on saatavilla, joilla voit suojata vaatteesi. Maalauksen voi ottaa mukaan tai jättää sen kuivumaan Ateljee 4:n ja noutaa sovitusti myöhemmin.

Workshopia on mahdollista viettää after work -hengessä ja voit tuoda mukanasi omia virvokkeita tai alkoholijuomia. Tilasta löytyvät kaikki tarvittava juomien tarjoilua varten (viini-, vesi- ja kuoharilasit, cooleri).

Workshopin kesto n.2,5 – 3 h. 

Hinta: 43 € / hlö

Tapahtuman voi maksaa kortilla, käteisellä tai MobilePaylla. Myös Edenredin, Smartumin ja epassin virike-edut käyvät maksamiseen.

Peruutus

Jos sinulle tulee este, peruutathan ilmoittautumisesi mahdollisimman nopeasti, jotta saamme uuden osallistujan tilallesi. Tapahtumaa edeltävä perjantai on viimeinen peruutuspäivä. Voit myös aktivoida työkaverisi tapahtumaan, jos sinä et pääsekään. Peruuttamattomasta kerrasta veloitamme täyden summan.

Sairastumisen tms. äkillisen haasteen yllättäessä pyydämme ottamaan pikaisesti yhteyttä: puh. 040 707 2816 tai tapahtumat@novapolis.fi.

Noora Svärd on kuopiolainen taiteilija ja luovan alan yrittäjä. Hän on työskennellyt taiteen parissa yli kymmenen vuoden ajan, joista viimeiset kaksi vuotta täysipäiväisenä yrittäjänä. Hänen taulujaan on nähty useissa sisustusalan lehdissä, asuntomessuilla sekä näyttelyissä. Taiteen tekemisen lisäksi hän vetää suosittuja taide workshoppeja ateljeessaan Kuopion satamassa. Lisää tietoa Nooran taiteesta, workshopeista sekä verkkokaupan löydät osoitteesta: www.noorasvard.com.

Tiedot

Päivämäärä:
14.2.
Aika:
17:00 - 20:00
Hinta:
43€
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.lyyti.fi/reg/Novapolis_Iltapaivakerho_1013

Järjestäjä

Nora Svärd Art
Puhelin
040 159 5949
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Nora Svärd Ateljee
Minna Canthin katu 4
Kuopio,70100
+ Google Map
Puhelin
040 159 5949
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto