Tapahtumakalenteri

Tapahtumasi kalenteriimme? Mikäli olet järjestämässä Novapoliksessa tapahtumaa, ilmoita siitä meille niin lisäämme tapahtumasi kalenteriimme! Ilmoita tapahtumastasi: viestinta@novapolis.fi

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Novapolis Iltapäiväkerho – JouluSwag by Pioni & Poimunlehti

9.11.2021 klo: 16:30 - 18:30

25€
JouluSwag
Ilmoittaudu mukaan

JouluSwag

Koska kotioveen olisi kiva laittaa pian kranssi tai muu koriste, tehdään sellainen nyt! JouluSwag eli jouluvihta on kranssin rinnalle noussut uusi trendikäs koriste.

Pioni & Poimunlehden ammattitaitoiset ihmiset opastavat meidät sen saloihin. He tuovat tarvikkeet ja esimerkkejä, joiden avulla saat luotua omannäköisen swagin kotiin vietäväksi. Kurssi pidetään King’s Crown Business Lunchissa, Novapoliksella, Viestikatu 1-3.

Kerhon hinta on 25€, sisältäen kaikki tarvikkeet.

Aikuisten Iltapäiväkerhoja on luvassa eri aiheisiin, laidasta laitaan. Tule mukaan silloin kun aihe puhuttelee sinua. Se voi olla vuoden aikana vain yksi kerta tai vaikkapa kymmenen. Tärkeintä ei ole olla taitavin, luovin tai aikaansaavin vaan hyväntuulisuus on tässä porukassa kovin valtti. Kerhot käyvät kaikille sukupuolille.

Clubi on tarkoitettu Novapoliksen asiakkaiden henkilökunnalle vapaa-aikana omalla kustannuksella.

Turvallisuuslinjauksemme livetapahtumiimme on, että olet terve ja sinulla on kaksi rokotusta tai olet sairastanut koronan, olet tervetullut mukaan.

Peruutusehdot

Jos sinulle tulee este, peruthan ilmoittautumisen mahdollisimman nopeasti, niin saamme uuden kerhoilijan tilallesi. Kerhopäivää edeltävä perjantai on viimeinen peruutuspäivä. Voit myös aktivoida työkaverisi tapahtumaan jos sinä et pääsekään.

Peruuttamattomasta kerrasta veloitamme täyden summan. Sairastumisen tms. äkillisen haasteen yllättäessä pyydämme ottamaan pikaisesti yhteyttä: karolina.huuhtanen@novapolis.fi tai 0400 861 381 WhatsApp / tekstari.

Tiedot

Päivämäärä:
9.11.2021
Aika:
16:30 - 18:30
Hinta:
25€
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.novapolis.fi/yhteiso/novapolis-iltapaivakerho/

Järjestäjä

KPY Novapolis Oy
Sähköposti:
karolina.puntanen@novapolis.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

King’s Crown Business Lunch
Viestikatu 1-3
Kuopio, 70600 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
044 983 1811
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto