Tapahtumakalenteri

Tapahtumasi kalenteriimme? Mikäli olet järjestämässä Novapoliksessa tapahtumaa, ilmoita siitä meille niin lisäämme tapahtumasi kalenteriimme! Ilmoita tapahtumastasi: tapahtumat@novapolis.fi

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Greenstep: Datalla johtamisen kulttuuri ja ESG

4.5.2023 klo: 13:30 - 16:00

Vapaa pääsy
Greenstep mainoskuva
Ilmoittaudu mukaan

Greenstep mainoskuva

To 4.5. Klo 13.30 – 16.00 – Novapolis CoWork (Microkatu 1 M, 70210 Kuopio)

Tervetuloa Greenstepin tapahtumakiertueelle keväällä 2023!

Kiertueen kantava teema kietoutuu kestävän tulevaisuudenympärille: Mitkä ovat avainasioita, joilla varmistetaan, että sekä ympäristö että liiketoiminta kukoistavat, ja saavutamme yhdessä pitkän tähtäimen tuloksia?

Tulevaisuudessa menestyminen edellyttää entistä parempaa datan ymmärrystä ja hyödyntämistä organisaation joka tasolla. Mitä datalla johtamisen kulttuuri tarkoittaa käytännössä?

Myös kestävyyden johtamisessa tulee saada koko organisaatio sitoutumaan yhteisiin ESG (environmental, social, governance) -tavoitteisiin. Mitkä ovat ne kestävyystekijät, joilla työntekijät, asiakkaat ja rahoittajat kiinnostuvat yrityksestä? Mikä on olennaista ja mikä arvokasta?

Tapahtumien puhujina toimivat Greenstepin kokeneet henkilöstö-ja muutosjohtamisen, henkilöstöanalytiikan sekä vastuullisuuden asiantuntijat. Lisäksi kutsumme jokaiseen tapahtumaan vieraspuhujan tuomaan aiheeseen oman näkökulmansa.

Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Ilmoittaudu jo ennakkoon ja laita oman paikkakuntasi tapahtumapäivä kalenteriin!

Ilmoittaudu mukaan

Tiedot

Päivämäärä:
4.5.2023
Aika:
13:30 - 16:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.lyyti.fi/reg/Datalla_johtaminen_ja_ESG_Kuopio

Järjestäjä

Greenstep
Puhelin
+35850 4680922
Sähköposti
outi.harju@greenstep.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Novapolis CoWork Microkatu
Microkatu 1 M
Kuopio,70210Suomi
+ Google Map
Puhelin
046 870 4010
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto