Tapahtumakalenteri

Tapahtumasi kalenteriimme? Mikäli olet järjestämässä Novapoliksessa tapahtumaa, ilmoita siitä meille niin lisäämme tapahtumasi kalenteriimme! Ilmoita tapahtumastasi: tapahtumat@novapolis.fi

« All Events

  • This event has passed.

Greenstep: Datalla johtamisen kulttuuri ja ESG

4.5. klo: 13:30 - 16:00

Vapaa pääsy
Greenstep mainoskuva
Ilmoittaudu mukaan

Greenstep mainoskuva

To 4.5. Klo 13.30 – 16.00 – Novapolis CoWork (Microkatu 1 M, 70210 Kuopio)

Tervetuloa Greenstepin tapahtumakiertueelle keväällä 2023!

Kiertueen kantava teema kietoutuu kestävän tulevaisuudenympärille: Mitkä ovat avainasioita, joilla varmistetaan, että sekä ympäristö että liiketoiminta kukoistavat, ja saavutamme yhdessä pitkän tähtäimen tuloksia?

Tulevaisuudessa menestyminen edellyttää entistä parempaa datan ymmärrystä ja hyödyntämistä organisaation joka tasolla. Mitä datalla johtamisen kulttuuri tarkoittaa käytännössä?

Myös kestävyyden johtamisessa tulee saada koko organisaatio sitoutumaan yhteisiin ESG (environmental, social, governance) -tavoitteisiin. Mitkä ovat ne kestävyystekijät, joilla työntekijät, asiakkaat ja rahoittajat kiinnostuvat yrityksestä? Mikä on olennaista ja mikä arvokasta?

Tapahtumien puhujina toimivat Greenstepin kokeneet henkilöstö-ja muutosjohtamisen, henkilöstöanalytiikan sekä vastuullisuuden asiantuntijat. Lisäksi kutsumme jokaiseen tapahtumaan vieraspuhujan tuomaan aiheeseen oman näkökulmansa.

Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Ilmoittaudu jo ennakkoon ja laita oman paikkakuntasi tapahtumapäivä kalenteriin!

Ilmoittaudu mukaan

Details

Date:
4.5.
Time:
13:30 - 16:00
Cost:
Vapaa pääsy
Event Category:
Website:
https://www.lyyti.fi/reg/Datalla_johtaminen_ja_ESG_Kuopio

Organizer

Greenstep
Phone
+35850 4680922
Email
outi.harju@greenstep.fi
View Organizer Website

Venue

Novapolis CoWork
Microkatu 1 M
Kuopio,70210Suomi
+ Google Map
Phone
046 870 4010
View Venue Website