Näkyvyys- ja verkostoitumispalvelut

Palvelut

Näkyvyys- ja verkostoitumispalvelut

Novapoliksessa et ole yksin, vaan osa tuhansien tekijöiden yhteisöä. Tapahtumissamme ja yhteisöllisissä tiloissamme tutustut helposti muihin ja teet yrityksesi tutuksi naapureillesi. Uusi ja upea cowork tilamme valmistuu vuoden vaihteessa.

Halutessasi tarjolla on myös näkyvyyspalveluita. Kampusmedialla tavoitat kaikki Novapoliksessa asioivat.

Me Novapolislaiset koemme myös kunniatehtäväksemme järjestää introja asukkaidemme välillä, kysy reippaasti apuja!

Novapolis Happening

Säännölliset Novapolis Happening tapahtumamme tarjoavat mielenkiintoisia ja ajankohtaisia puheenvuoroja ja kätevän verkostoitumisalustan Novapolis yhteisöllemme.

Novapolis Happening -tapahtumiimme kuuluvat mm. Novapolis Aamu -aamiaistilaisuudet, jossa aamiaisen lisäksi on mielenkiintoinen puhuja ja keynote, syksyn ja kevään isommat KickOff -tilaisuudet CoWorkissa sekä erilaiset pienemmät / yksittäiset tapahtumakokonaisuudet.

Kannattaa ilmoittautua mukaan!

Tapahtumakalenteriin

Novapolis Happening -kuva

Urheilua ja kerhoilua

Järjestämme Novapolis Sport Clubin lajikokeiluiltapäiviä laidasta laitaan. Tule mukaan silloin kun laji puhuttelee sinua. Se voi olla vuoden aikana vain yksi kerta tai vaikkapa kymmenen.

Novapolis Iltapäiväkerho tarjoaa kerhoiluiloa kokeilevissa merkeissä, erilaisten aiheiden parissa. Ajatus on kokeilla uusia asioita matalalla kynnyksellä, mukavassa porukassa. Jokaisen kerhon vetää joku alaan vihkiytynyt kiva hahmo.

Novapolis kerhot

Kampusmedia

Kampusmedia käsittää screenejä auloissa ja hisseissä. Uudet asiakkaamme saavat aina viikon näkyvyyden muuttoviikolla! Varaa myös oma kampanjasi edulliseen asiakashintaan.

Katso mediakortti

Ota yhteyttä:

Niko Ruuskanen / niko.ruuskanen@mediateko.fi / 050 501 0364
tai Eino Liinamaa / eino.liinamaa@mediateko.fi / 0400 149 480

Kampusmedia aulatilassa.

Yrityksesi promopäivä

Ideoidaan yrityksellesi promopäivä, jolloin voit pitää esittelypistettä aulassamme ja tavoittaa ihmiset livenä.

Ota yhteyttä karolina.puntanen@novapolis.fi tai puh. 0400 861 381

Ota yhteyttä

Kysy, kommentoi tai pyydä yhteydenottoa. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja olemme valmiina auttamaan arkisissa ja yllättävissä tilanteissa.