Näkyvyyspalvelut

Palvelut

Näkyvyyspalvelut

Novapoliksessa et ole yksin, vaan osa tuhansien tekijöiden yhteisöä. Tapahtumissamme ja yhteisöllisissä tiloissamme tutustut helposti muihin ja teet yrityksesi tutuksi naapureillesi.

Halutessasi tarjolla on myös näkyvyyspalveluita. Kampusmedialla tavoitat kaikki Novapoliksessa asioivat.

Me Novapolislaiset koemme myös kunniatehtäväksemme järjestää introja asukkaidemme välillä, kysy reippaasti apuja!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kampusmedia

Kampusmedia rakennuksen seinällä.

Tavoita yhteisömme jäsenet ja tuo yrityksellesi näkyvyyttä hyödyntämällä näyttäviä kampusmediamme mainospintoja.

Kampusmediamme näyttävin pinta on Microkadun kampuksen seinän 73m2 digitaalinen ulkonäyttö. Näyttö on tiettävästi suurin koko Savon alueella ja sen näkyvyys yltää pitkälle uudistetulle Savilahdentielle. Viestikadun kampusalueen pääsisäänkäynnin ulkonäyttö on kooltaan 10m2.

Kampusmediaamme kuuluu lisäksi myös kattava sarja sisänäyttöjä auloissa ja hisseissä, jotka sijaitsevat Savilahden ja Toivalan kampuksillamme.

Kampusmediamme mediamyynnistä vastaa kuopiolainen Mediateko. Ota hyöty irti ja varaa näyttävä kampanja yrityksellesi edulliseen Novapolis -asiakashintaan!

Katso mediakortti

Ota yhteyttä:

Niko Ruuskanen / niko.ruuskanen@mediateko.fi / 050 501 0364
tai Eino Liinamaa / eino.liinamaa@mediateko.fi / 0400 149 480

Promootiopiste

Novapolis promootiopiste.

Ideoidaan yrityksellesi promopäivä, jolloin voit pitää esittelypistettä aulassamme ja tulla tapaamaan Novapolis-yhteisön jäseniä!

Voit varata promootiopisteen yhteen tai useampaan aulaamme, yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Promootiopistepalvelumme on oiva tapa kasvattaa yrityksesi tunnettuutta ja tavoittaa asiakkaat henkilökohtaisesti.

Promootiopiste-pakettiin kuuluu pystypöytä, tarvittaessa screeni sekä näkyvyys somekanavissamme, uutiskirjeessämme, nettisivujemme tapahtumakalenterissa sekä kampusmedianäyttöjemme (sisänäytöt) tapahtumakalenteri -näkymässä.

Omien promootiomateriaalien ja -somisteiden tuonti on sallittua.

Promootiopisteen hinnoittelu on hinnaston mukainen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Valomainokset

Valomainos

Hyvä tapa kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä on näyttävä valomainos. Valomainoksen avulla kerrot ja ohjaat asiakkaita, missä yrityksesi sijaitsee.

Meillä on rajattu määrä valomainospaikkoja Viestikadun ja Microkadun kampuksillamme. Myyntitiimimme asiakaspäälliköt kertovat mielellään lisää mahdollisuuksista ja saatavuuksista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Postitus asiakasyrityksille

Postipalvelun kuvituskuva.

Haluatko saada tapahtumallesi tai yrityksellesi lisänäkyvyyttä Novapolis-yhteisön sisällä?

Yksi tapa tavoittaa asiakkaita on printtimainoksen postitus Novapoliksen asiakasyritysten postilaatikoihin. Voit valita, haluatko postituksen vain Viestikadun tai Microkadun asiakkaille vai molemmille.

Postituspalvelun hinnoittelu on hinnaston mukainen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä

Kysy, kommentoi tai pyydä yhteydenottoa. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja olemme valmiina auttamaan arkisissa ja yllättävissä tilanteissa.