Kumppaneidemme tarjoamat lisäarvopalvelut

Palvelut

Kumppaneidemme tarjoamat lisäarvopalvelut

Haluamme tehdä arjestasi mahdollisimman sujuvaa ja helppoa yhdessä kumppaneidemme kanssa. Olemme valinneet kumppaneiksemme ammattilaisia, jotka tarjoavat sinulle laadukkaita palveluita kilpailukykyisin ehdoin.

Sisärinki-palvelut

Sisärinki-palvelumme tarjoavat Novapolis-yhteisölle ainutlaatuiset edut kustannustehokkaasti, laadukkaasti ja vastuullisesti. Yhteistyökumppanimme Sisäringissä on CaPS Oy (CapMan Procurement Services), jolla on vuosien kokemus ei-strategisten yhteishankintojen menestyksekkäästä kilpailutuksesta.

Lue lisää

Nainen puhelinkopissa.

Voimakellari Novapolis

Voimakellari Novapolis -kuntosalilla treenaat monipuolisesti aamusta iltaan. Sali aukesi Microkadulle tammikuussa 2023 ja tavoitteena on luoda Voimakellari sama yhteisöllinen ja rento fiilis, joka on yhdessä asiakkaiden kanssa saatu aikaiseksi myös Maljalahden Voimakellariin.

Salilla on treenitilaa noin 200 m2 ja sieltä löytyy niin kuntosalilaitteita kuin vapaita painoja sekä 15 m nurmimattoa.

Pukuhuoneet miehille ja naisille, joissa suihku.

Lue lisää

Voimakellari Novapolis kuva

Passion Golf Studio

Passion Golfin golfsimulaattori mahdollistaa golfin harrastamisen ympäri vuoden.

Käytössä on GC Hawk -golfsimulaattorit, joissa voit pelata maailman huippukentillä tai harjoitella golfia rangella tai erilaisten harjoitteiden parissa. Left ja Right -pelaajat voivat pelata samalla vuorolla

Golfsimulaattori sijaitsee Viestikatu 1:n 1.kerroksessa, padel-kentän vieressä.

Kentälle voi varata vuoroja kuka tahansa Passion Golfin ajanvarauksesta. Pysäköinti on maksutonta pelivuoron ajan, kentältä löytyy pysäköintiin oikeuttavia lupia.

Lue lisää ja varaa vuoro

Golfsimulaattori Viestikadulla.

Padel – Viestikatu

Rauhalahdessa toimiva Mailapelikeskus avasi uuden padel-kentän Novapolikseen, Viestikadun alkuun (Viestikatu 1).

Kentälle voi varata vuoroja kuka tahansa Mailapelikeskuksen varauskalenterista. Pysäköinti on maksutonta pelivuoron ajan, kentältä löytyy pysäköintiin oikeuttavia lupia.

Varaa vuorosi ja tule pelaamaan

Auntie

Auntie tarjoaa matalan kynnyksen ratkaisuja tökkivään arkeen. Auntie on tarkoitettu ennaltaehkäisemään jaksamisen ja mielen hyvinvoinnin haasteita, eli estämään arkisten haasteiden eskaloitumista kriiseiksi. Ote on valmennuksellinen ja käytännönläheinen.

Auntien kätevistä paketeista löytyy apua monenlaisiin arjen haasteisiin, kuten stressiin, motivaation puutteeseen, ylisuorittamiseen, muutoksen käsittelyyn ja etätyöarjen haasteisiin.

Lue lisää

Vianor noutaa ja huoltaa autosi!

Vianorilta saat kattavasti kaikki huolto- ja rengaspalvelut. Toimipisteitä on Kuopiossa kaksi: Väliköntiellä ja Kallantiellä. Vianorin palveluvalikoimaan kuuluu myös esimerkiksi katsastuspalvelu.

Auton huolto ei ole ollut koskaan näin helppoa – tee sinä työtäsi samalla kun Vianor tekee työtään.

Lue lisää

Muut kampuksiltamme löytyvät palvelut

Parturi-kampaamon tilat.

Ota yhteyttä

Kysy, kommentoi tai pyydä yhteydenottoa. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja olemme valmiina auttamaan arkisissa ja yllättävissä tilanteissa.