Kumppaneidemme tarjoamat lisäarvopalvelut

Palvelut

Kumppaneidemme tarjoamat lisäarvopalvelut

Haluamme tehdä arjestasi mahdollisimman sujuvaa ja helppoa yhdessä kumppaneidemme kanssa. Olemme valinneet kumppaneiksemme ammattilaisia, jotka tarjoavat sinulle laadukkaita palveluita kilpailukykyisin ehdoin. 

Sisäpiiri-palvelut

Sisäpiiri-palvelumme tarjoavat Novapolis-yhteisölle ainutlaatuiset edut kustannustehokkaasti, laadukkaasti ja vastuullisesti. Yhteistyökumppanimme Sisäpiirissä on CaPS Oy (CapMan Procurement Services), jolla on vuosien kokemus ei-strategisten yhteishankintojen menestyksekkäästä kilpailutuksesta.

Lue lisää

Nainen puhelinkopissa.

Pondi – Savilahden osaajapooli

Pondi yhdistää tuhannet osaajat, opiskelijat ja työpaikat. Kasvavan Savilahden osaajapooli Pondi on palvelu, josta löydät eri alojen taiturit ja ammattilaiset yrityksesi tarpeisiin.

Etsi osaajia / ilmoita työpaikasta

Auntie

Auntie tarjoaa matalan kynnyksen ratkaisuja tökkivään arkeen. Auntie on tarkoitettu ennaltaehkäisemään jaksamisen ja mielen hyvinvoinnin haasteita, eli estämään arkisten haasteiden eskaloitumista kriiseiksi. Ote on valmennuksellinen ja käytännönläheinen.

Auntien kätevistä paketeista löytyy apua monenlaisiin arjen haasteisiin, kuten stressiin, motivaation puutteeseen, ylisuorittamiseen, muutoksen käsittelyyn ja etätyöarjen haasteisiin.

Lue lisää

Vianor noutaa ja huoltaa autosi!

Vianorilta saat kattavasti kaikki huolto- ja rengaspalvelut. Toimipisteitä on Kuopiossa kaksi: Väliköntiellä ja Kallantiellä. Vianorin palveluvalikoimaan kuuluu myös esimerkiksi katsastuspalvelu.

Auton huolto ei ole ollut koskaan näin helppoa – tee sinä työtäsi samalla kun Vianor tekee työtään.

Lue lisää

K2 Autopesu

K2 autopesu tarjoaa Microkadun kampuksellamme autonpuhdistuspalveluita käsinpesusta sisäpesuihin tai vahauksista pinnoituksiin. Autot pestään aina käsin, joka tarkoittaa hellävaraisinta mahdollista pesua autollesi.

Työt tehdään laadukkasti, joustavasti ja asiakkaat sekä autoyksilöt huomioiden järkihintaan.

Lue lisää

Padel – Viestikatu

Rauhalahdessa toimiva Mailapelikeskus avasi uuden padel-kentän KPY Novapolikseen, Viestikadun alkuun (Viestikatu 1-3).

Kentälle voi varata vuoroja kuka tahansa Mailapelikeskuksen varauskalenterista.

Varaa vuorosi ja tule pelaamaan

Muut kampuksiltamme löytyvät palvelut

Parturi-kampaamon tilat.

Ota yhteyttä

Kysy, kommentoi tai pyydä yhteydenottoa. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja olemme valmiina auttamaan arkisissa ja yllättävissä tilanteissa.