KPY Novapolis Viestikatu

Toimitilat

KPY Novapolis Viestikatu

Viestikadun kampusalueemme

Viestikadun kampuksemme valoisat ja modernit toimitilamme tarjoavat muuntojoustavia ratkaisuja, jotka mukautuvat monen tyyppisiin tilatarpeisiin niin pienille kuin suurillekin yrityksille.

Viestikadulla palvelee kolme eri tyypistä ravintolaa, parturi-kampaamo, kosmetologi, hieroja sekä padel-kenttä.

Viestikadulle valmistuu nykyaikainen ”NovaOffice” yhteisö, jonka keskiössä on viihtyisä yhteiskäyttöinen lounge-tila. NovaOffice tarjoaa räätälöityjä tilaratkaisuja 10 neliöstä 300 neliöön asti.

Viestikadun toimitilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella ja lähellä Kuopion yliopistollista sairaalaa, Itä-Suomen yliopistoa sekä kaupungin keskustaa.

Viestikadun kampus on helposti saavutettavissa autolla, polkupyörällä, kävellen tai julkisella liikenteellä. Parkkitalossa ja pihassa on pysäköintipaikkoja yritysasiakkaille sekä vieraille.

Viestikatu 1-3 pelastussuunnitelmaViestikatu 7 pelastussuunnitelma

Viestikadun saapumisohjeet

Katso Viestikadun aluekartta

KPY Novapolis Viestikatu 1-3

Viestikatu 1-3, 70600 Kuopio
040 176 3340
Aulapalvelu avoinna arkisin 8-14
Katso saapumisohje »

KPY Novapolis Viestikatu 3

Viestikatu 3, 70600 Kuopio
046 870 4011
Aulapalvelu avoinna arkisin 8-16
Katso saapumisohje »

KPY Novapolis Viestikatu 7

Viestikatu 7, 70600 Kuopio
040 718 9415
Aulapalvelu avoinna arkisin 8-16
Katso saapumisohje »

Pysäköintiohjeet

Vieraspaikoitus on rakennusten piha-alueilla ja Viestikadun P-talon ensimmäisessä kerroksessa. Vieraspaikat on merkitty liikennemerkein. Pysäköinnin alkaessa maksu lippuautomaattiin, hinta 2,00 €/h tai 6,00 €/pvä. Lipuke on laitettava näkyville tuulilasin sisäpuolelle. Alueella toimivat myös mobiilisovellukset Easypark ja ParkMan. Päiväpysäköintilipun voi ostaa myös KPY Novapoliksen aulapalvelusta.

Lyhytaikaiseen asiointiliikenteeseen tarjoamme 15 minuutin maksuttoman pysäköinnin. Myös tällöin tulee ottaa lipuke automaatista (ei maksua, vihreä nappi) ja lipuke jätetään näkyville tuulilasin sisäpuolelle.

Ota yhteyttä

Kysy, kommentoi, pyydä yhteydenottoa tai varaa tutustumiskierros. Me hoidamme käytännön asiat!