Seuraa johtajaa osaajaa

Oli aika, jolloin osaajat liikkuivat työn perässä. Nyt osaajat päättävät missä tekevät töitä ja minne elämänsä rakentavat. Työn ja elämän tasapaino sitouttaa, ja siksi yrityksen kasvu kannattaa suunnata sinne missä osaajat viihtyvät.

Seuraa kasvua Kuopioon.

Kuopio

Miksi laajentaa tai perustaa yritystoimintaa Kuopioon? Mitä mahdollisuuksia Kuopio voisi tarjota yrityksellesi tai osaajillesi?

Tutustu Kuopioon

Novapolis

Voisiko yrityksesi uusi koti olla kolmen koulutusasteen läheisyydessä, modernissa, kehittyvässä ja eloissa ympäristössä, jossa yritykselläsi on kaikki edellytykset kasvaa?

Tutustu Novapolikseen

Osaajat

Tulevaisuuden osaajia Kuopion alueella on noin 25 000 ja heitä koulutetaan ainutlaatuisella kolmen koulutusasteen kampuksella. Tämän lisäksi Kuopion Savilahdessa toimii yksityinen ja yritysvetoinen koodikoulu.

Lue lisää

Kuopion kaupunki
Kuva: Kuopion kaupunki

Seuraa kasvua Kuopioon

Jotain omalaatuista täällä Savon alueella ja kuopiolaisissa on. Kuopio on jo toista vuotta Suomen toiseksi muuttovetovoimaisin kaupunki, jossa olet 15 minuutissa kaikkialla. Täällä työskennellään, tutkitaan ja rakennetaan liiketoimintaa eri aloilla maailman huipulla ja kansainvälisessä ympäristössä. Tulevaisuuden osaajia koulutetaan kolmella eri asteella. Töiden jälkeen luonto odottaa ovella ja kaupunki tarjoaa parastaan.

Enää ei tarvitse tehdä valintaa työn ja elämän välillä, vaan yhteys menestykseen, perheeseen ja kaikkeen itselle tärkeään on täysin mahdollista yhdistää.

Kun yrityksesi etsii uutta kotia ja sitoutuneita tekijöitä kasvuun, Kuopion Novapolikselta saat toimitilat, osaajat sekä yhteisön.

Miksi Kuopio?

Kuopio on hyvän elon, ilon ja olon kaupunki, jonka tavoite on olla hyvän elämän pääkaupunki jokaiselle kuopiolaiselle ja esimerkki muulle maailmalle.

Kuopio on oivallus elämänlaadusta – kaupunki ikimetsien ja järvien keskellä, joka uskoo hyvään elämään. Täällä elon palo merkitsee omannäköistä ja turvallista asumista, palkitsevaa työtä ja koko elämän kattavia palveluita. Se on uteliaisuutta elämää ja uuden oppimista kohtaan.

Sydämellinen, iloinen ja kaunis – sellainen on Kuopio. Täällä ilo elää yhteisöissä, harrastuksissa ja uusissa kokemuksissa. 

Kuopio on yksi dynaamisimmista kärkikaupungeista Suomessa asuntorakentamisen, vetovoimaisuuden, työpaikkojen ja väestönkasvun osalta. Kuopiossa yhdistyvät hyvä liiketoimintaympäristö, monipuolinen koulutus- ja tutkimusosaaminen sekä kulttuuripalvelut ja luonnonläheinen asuminen.

Monipuolisuutensa vuoksi lähes 125 000 asukkaan Kuopio on kuin kokoon puristettu suurkaupunki. Kuopio sijoittuukin suurimpien kaupunkien välisissä tutkimuksissa sijalle kaksi, niin imagon kuin suositteluhalukkuuden ja yrittäjämyönteisyyden suhteen.

Tutustu Kuopioon

Video: Kuopion kaupunki

Anna osaajien liikkua, anna yrityksesi kasvaa

Kuopiossa yhdistyvät hyvä liiketoimintaympäristö, monipuolinen koulutus- ja tutkimusosaaminen sekä kulttuuripalvelut ja luonnonläheinen asuminen. Kuopion Savilahti taas on yksi Suomen monipuolisimmista kaupunkikehityskohteista, josta rakentuu edistyksellinen oppimis-, innovaatio- ja työpaikkakeskittymä. Savilahdessa huippuosaaminen yhdistyy viihtyisään asumiseen ja vapaa-aikaan kauniin järviluonnon keskellä.

Tutustu Savilahteen

Yrityksesi uusin koti, osaajat ja yhteisö – Novapolis

Novapolis on satojen yritysten sekä yli 15 000 osaajan kansainvälinen työnteon alusta Kuopion Savilahdessa. Eloisaan yhteisöömme sujahtavat niin julkisen sektorin toimijat kuin pienet ja keskisuuret yritykset. Oppilaitokset varmistavat, että tuoretta osaamista on aina tarjolla.

Olemme modernin työpäiväkokemuksen edelläkävijä. Tiedämme, että yhteisöllisyys lisää onnellisuutta ja että työn tekemisen murroksessa yhteisön arvo kasvaa. Perheen, kotikaupungin ja harrastusten lisäksi yhteisöjä syntyy myös ajattelutapojen ja liiketoimintojen ympärille. Me rakensimme omamme Itä-Suomen alueen yhteistyölle ja elinvoimalle.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Novapolis pähkinänkuoressa

Yhteinen työpäivä on kokemus

Se tarkoittaa joustavia työympäristöjä, osaajien kohtaamisia, uusinta teknologiaa ja vahvoja verkostoja. Kun yksilö voi hyvin, on yrityksellä kaikki mahdollisuudet kasvaa. Liike-elämänvoiman positiivinen kierre on valmis.

Kiinteistön arvo syntyy ihmisistä ja eloisuudesta

Siksi tarjoamme joustavasti muokattavia, nykyaikaisia, ihmis- ja ympäristöystävällisiä toimitiloja. Yli 40 kokoustilan valikoima sekä yhteisölliset cowork-tilat tuovat lisäjoustoa.

Osaajien ja yritysten kohtauspaikka

Meillä riittää tiloja, joissa eri alojen osaajat ja yritykset kohtaavat. Monipuoliset tapahtumamme tuovat ihmiset yhteen ja lisäävät verkostoitumista alueen toimijoiden ja osaajien kanssa.

8 syytä valita Kuopio

Miksi kannattaisi valita Kuopio? Mitä yrittäjä kaipaa kotipaikaltaan? Ainakin yrittäjämyönteistä ilmapiiriä, kattavia yrityspalveluita, otollista sijaintia ja osaavaa työvoimaa. Kasvuhaluinen ja ihmisläheinen Kuopio tarjoaa kaikkea tätä ja paljon muuta.

1. Kuopio on tieteen ja tutkimuksen kehto

2. Kuopio on tavoiteltu opiskelukaupunki

3. Monipuolinen elinkeinorakenne tuo investointeja

4. Kuopio on yrittäjälle dynaaminen Itä-Suomen keskus

5. Kehittyvät yritysalueet vetävät puoleensa

6. Hyvät liikenneyhteydet maanteitse, raiteilla ja lentäen

7. Avoin ilmapiiri ja välittävä työkulttuuri

8. Kokonaisvaltaista elämää

Kuopio – Kuin kokoon puristettu suurkaupunki

Kuopion kehittyvässä yritys- ja tutkimusympäristöissä kasvaa parhaillaan kiinnostavia tulevaisuuden nimiä,
innovatiivisia startupeja ja kasvuhakuisia menestyjiä.

Kuopio on yksi dynaamisimmista kärkikaupungeista Suomessa asuntorakentamisen,
vetovoimaisuuden, työpaikkojen ja väestönkasvun osalta.

Lue lisää tunnuslukuja viimeisimmästä Kuopio by Nature -julkaisusta

2. vetovoimaisin kaupunki

Kuopio menestyi loistavasti kuntien alueellista vetovoimaa selvittäneessä Vetovoima & vaikutus -tutkimuksessa: Kuopio jatkaa Suomen toiseksi vetovoimaisimpana kaupunkina heti Tampereen jälkeen.  

25 000 opiskelijaa

Alueella on noin 25 000 opiskelijaa, kolmen koulutusasteen kampuksella: Savon ammattiopisto, Savonia-ammattikorkeakoulu ja Itä-Suomen yliopisto. Lisäksi Savilahdessa toimii yksityinen ja yritysvetoinen Kood/Sisu -koodikoulu.

Lähes 125 000 asukasta

Kuopio on lähes 125 000 asukkaallaan Suomen 8. suurin kaupunki, jonka vaikutusalueella elää jopa miljoona ihmistä. 

2. suositelluin toimipaikka yrityksille

Kuopiossa on 8000 yritystä, joista 200 on vientiyrityksiä ja 300 tuontiyrityksiä. Työpaikkoja on 55 000.

100 eri kansallisuutta

Kuopiossa asuu noin 100 eri kansallisuutta, joista noin 1000 on ulkomaalaisia opiskelijoita.

100 järven ympäröimä

Kuopiossa matka kotiovelta luontoon on aina enintään 500 m. Kuopio on 100 järven ympäröimä ja rantaviivaa on 6340 km, joka tekee Kuopiosta 5. parhaan kaupungin asua.

Kolmen koulutusasteen keskiössä

Tulevaisuuden osaajia Kuopion alueella on noin 25 000 ja heitä koulutetaan ainutlaatuisella kolmen koulutusasteen kampuksella, jonka muodostavat Savon ammattiopisto, Savonia-ammattikorkeakoulu ja Itä-Suomen yliopisto.

Tämän lisäksi Savilahdessa toimii yksityinen ja yritysvetoinen koodikoulu Kood/Sisu. Kood/Sisu koodikoulu erottuu perinteisistä oppilaitoksista siinä, että opintoja tehdään verkkoalustalla, jossa opiskelijat ratkaisevat itsenäisesti ja yhdessä käytännönläheisiä projektitehtäviä. Opiskelu tapahtuu itseohjautuvasti, sillä koulussa ei ole oppitunteja, opettajia tai luokkahuoneita. Kood/Sisussa opiskelee 150 opiskelijaa 19 eri maasta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

opiskelu
Kuva: Kood/Sisu

Kood/Sisu – Koodikoulu

Kood/Sisu on yksityinen ja yritysvetoinen koodikoulu, joka erottuu erottuu perinteisistä oppilaitoksista siinä, että opintoja tehdään verkkoalustalla, jossa opiskelijat ratkaisevat itsenäisesti ja yhdessä käytännönläheisiä projektitehtäviä. Opiskelu tapahtuu itseohjautuvasti, sillä koulussa ei ole oppitunteja, opettajia tai luokkahuoneita.

Savon ammattiopisto – Sakky

Savon ammattiopisto tarjoaa monipuolisia elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia ammatillisessa koulutuksessa, täydennyskoulutuksissa sekä lukio-opinnoissa. He ylläpitävät Savon ammattiopistoa ja Varkauden lukiota. Savon ammattiopiston pääkampus sijaitsee Savilahdessa.

Savonia Ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme vahvoja osaajia kuudella eri koulutusalalla. Savonian joustava koulutustapa mahdollistaa opiskelun myös työn ohella. Lisäksi Savonia tarjoaa työssä olevalle henkilöstölle mahdollisuuden osaamisen uudistamiseen.

Itä-Suomen yliopisto – UEF

Itä-Suomen yliopisto on Suomen monialaisin tiedeyliopisto, joka kouluttaa tulevaisuuden tekijöitä yhteiskunnan tarpeisiin. Itä-Suomen yliopisto tarjoaa tutkinto-opetusta lähes sadassa pääaineessa. Uusimpaan tutkimukseen perustuva opetus, laaja koulutustarjonta ja joustavat opiskelumahdollisuudet tekevät Itä-Suomen yliopistosta halutun opiskelupaikan.

Novapoliksella olet ihan tiloissa.

CoWork Office Microkatu

Toimitilat

Meiltä saat toimitiloja, joissa neliöt ovat enemmän kuin numeroita ja kaikki on mahdollista. Räätälöimme tilasta yrityksesi kotipesän, jonka ympärillä on eloisa yhteisö ja kattavat palvelut.

Löydä toimitilasi

Kokoustila Olo.

Kokoustilat

Seminaari, saunailta tai molemmat yhtä aikaa. Monipuoliset tapaamis- ja kokoustilat virka- ja vapaa-aikaan ihan kaikille.

Varaa kokoustila

CoWork-tilat Microkadulla.

CoWork

Töitä yksilön ja yrityksesi ehdoilla. Kohtaamisia ja omaa rauhaa, nykyaikaisen työkulttuurin hengessä yhteisöllisissä työtiloissa.

Tutustu CoWorkiin

Kuvagalleria

kpy-novapolis-uutiskirje-5
6086e9c1-8bc5-49c6-9cf6-c0289c43a554
Kokoustila Into
fiilikset109
z62_0407-edit
Microkadun CoWork -tila
Microkadun CoWork -tila
Kokoustila Walkway
Microkadun CoWork -tila
fiilikset115-2
Kokoustila Olo
vk-cowork17
into37
valo02
kpy-novapolis-kevatjuhla
20220417-lehtikuva-savo-volley-valepa-kuopiohallissa-kuva-akseli-muraja-41
kpy-novapolis-uutiskirje-4
microkatu-cowork01
novapolis-kevatjuhlakuva-akseli-muraja
kpy-novapolis-uutiskirje-3
liikkuminen18
liikkuminen27

Miltä yhteisöllisessä CoWorkissa näyttää?

Novapolis on työpäivässäsi aina läsnä

Valmiiden palveluiden ääreen on helppo tulla töihin ja kotiin lähteminen on huoletonta. Olemme valmiina auttamaan arkisissa ja yllättävissä tilanteissa.

Haluamme tehdä arjestasi mahdollisimman sujuvaa ja helppoa yhdessä palvelukumppaneidemme sekä muiden monipuolisten kampuksiltamme löytyvien palveluiden avulla.

Novapolikselta löytyy esimerkiksi useita ravintoloita, kuntosali, padel-kenttä, golfsimulaattori, hierojia sekä kosmetologi.

Tutustu palveluihin Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, jutellaan lisää!

Edessä eloisa työpäivä

Yhteinen työpäivä on kokemus, joka tarkoittaa työskentelyä toimivissa työ- ja kokoustiloissa, hyviä tyyppejä ympärillä, virkistäviä lounashetkiä sekä yhteenkuuluvuuden tunnetta. Novapoliksessa kasvatat verkostojasi, kohtaat osaajia ja nautit eloisasta työpäivästä. Yhteisömme antaa energiaa, josta ammennat myös kotiin vietäväksi. 

Novapolis on yhteisömme kivijalka, asiakkaamme niiden sykkivä sydän. Asiakkaitamme yhdistää huippuosaaminen, olipa kyseessä terveys-, ympäristö- ja hyvinvointiala, biotekniikka, koulutus tai elektroniikka- ja ohjelmistoala. Toivotamme yhteisöömme tervetulleiksi myös muiden alojen yritykset ja yhteisöt, sillä monialaisuus on yksi vahvuuksistamme.

Tutustu yhteisöömme Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, jutellaan lisää!

Etsitäänkö yhdessä tarpeisiisi sopiva tilaratkaisu?

Olisiko yrityksesi uusin koti Kuopiossa ja Novapoliksella? Myyntitiimimme kertoo mielellään lisätietoja tiloistamme, palveluistamme ja mahdollisuuksistamme.

Meillä on laaja kirjo erilaisia tiloja, jotka eivät kaikki välttämättä näy vapaiden toimitilojen haussa tai jokin tila on vasta vapautumassa. Joustavat ja räätälöitävät toimitilamme kasvavat yrityksesi mukana ja muuntuvat aina uudistustesi mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@novapolis.fi

Jukka Turunen

Jukka Turunen

Myyntijohtaja

Puh/Whatsapp:

040 196 0720

#Myynti #Asiakkuudet #Toimitilat

Henri Kuronen

Henri Kuronen

Asiakaspäällikkö

Puh/Whatsapp:

044 033 1293

#Myynti #Asiakkuudet #Toimitilat

veli-pekka_ronkainen_ympyra_pienempi

Veli-Pekka Ronkainen

Asiakaspäällikkö

Puh/Whatsapp:

040 128 2818

#Myynti #Asiakkuudet #Toimitilat

Novapolis - Hyvien yhteyksien äärellä

Novapolis Viestikatu

Viestikatu 1, Viestikatu 3 ja Viestikatu 7, 70600 Kuopio

040 718 9415

Aulapalvelumme on avoinna arkisin: ma, ti, to ja pe klo 8-16 sekä ke klo 8-14:30

Katso saapumisohje ››

Novapolis Microkatu

Microkatu 1 A ja Microkatu 1 M, 70210 Kuopio

046 870 4010

Aulapalvelumme on avoinna arkisin: ma, ti, to ja pe klo 8-16 sekä ke klo 8-14:30

Katso saapumisohje ››

Novapolis Lentokapteeni

Kapteeninväylä 5, 70900 Toivala

044 752 0844

Aulapalvelu avoinna arkisin klo 8-12, puhelimitse ja sähköpostitse arkisin klo 12-16.

Katso saapumisohje ››

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja, varaa tutustumiskierros, pyydä yhteydenottoa tai kysy tarjousta. Me hoidamme käytännön asiat!