KPY Novapolis Microkatu

Toimitilat

Microkadun kampus

Microkadun kampusalueemme

Microkadun kampuksemme tunnetaan vilkkaana ja kansainvälisenä kampuksena, joka on jatkuvasti kasvanut, kehittynyt ja monipuolistunut vahvan uudisrakentamisen myötä. Nykyisin kokonaisuus käsittää yli 100 000 bruttoneliötä toimitilaa. Microkadulla on vuokrattavissa toimisto-, laboratorio-, ja erikoistiloja.

Uusi co-working ympäristö lisää joustavuutta ja mahdollistaa modernin hybridityön.

Microkatu muodostaa ainutlaatuisen toimintaympäristön, jossa koulutus, tutkimus ja liike-elämä kohtaavat. Kampuksella sijaitsee Itä-Suomen yliopisto, Savonia ammattikorkeakoulu, Savon ammattiopisto sekä yli 150 yritystä ja yhteisöä.

Microkadulla palvelee kolme ravintolaa, parturi-kampaamo, kaksi hierojaa, kaksi autokoulua sekä autopesula.

Microkadun toimitilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella ja on helposti saavutettavissa autolla, polkupyörällä, kävellen tai julkisella liikenteellä. Pysäköintitalossa ja piha-alueella on tarjolla runsaasti pysäköintipaikkoja vuokralaisille sekä vieraille.

Microkadun pelastussuunnitelma

Microkadun saapumisohjeet

Katso Microkadun aluekartta

KPY Novapolis Microkatu A-L

Microkatu 1 A, 70210 Kuopio
046 870 4008
Aulapalvelu avoinna arkisin 8-16
Katso saapumisohje »

KPY Novapolis Microkatu M-T

Microkatu 1 M, 70210 Kuopio
046 870 4010
Aulapalvelu avoinna arkisin 8-16
Katso saapumisohje »

Pysäköintiohjeet

Vieraspaikoitus on kampuksen piha-alueilla ja vieraspaikat on merkitty liikennemerkein. Pysäköinnin alkaessa maksu lippuautomaattiin, hinta 2,00 €/h tai 6,00 €/pvä. Lipuke on laitettava näkyville tuulilasin sisäpuolelle. Alueella toimivat myös Easypark– ja ParkMan-mobiilisovellukset, jonka lisäksi päiväpysäköintilipun voi ostaa myös KPY Novapoliksen aulapalvelusta.

Lyhytaikaiseen asiointiliikenteeseen tarjoamme 15 minuutin maksuttoman pysäköinnin. Myös tällöin tulee ottaa lipuke automaatista (ei maksua, vihreä nappi) ja lipuke jätetään näkyville tuulilasin sisäpuolelle.

Ota yhteyttä

Kysy, kommentoi, pyydä yhteydenottoa tai varaa tutustumiskierros. Me hoidamme käytännön asiat!