Pondi

Yhteisö

Osaajat ulottuvillasi.

Osaajat ovat jokaisen yrityksen ja organisaation menestyksen sydän. Haluamme mahdollistaa asiakkaillemme oikeiden osaajien löytymisen sujuvasti.

Juuri sitä varten on luotu Pondi,  KPY:n ja Osuma Henkilöstöpalveluiden toteuttama uusi Savilahden osaajapooli.

Palveluna ytimessä on tuhansien opiskelijoiden ja työpaikkojen kasvava Savilahti. Pondin avulla yhdistämme osaajat sekä työpaikat helposti, kiinnostavasti ja joustavasti.

Pondin avulla yhdistämme osaajat sekä työpaikat helposti, kiinnostavasti ja joustavasti.

Pondin avulla löydät:

  • Osaajat lyhyempiin työsuhteisiin
  • Avainhenkilöt suorarekrytoinnilla
  • Kokonaisen tiimin uudenlaisella rekrykonseptilla
  • Tulevaisuuden tekijät työharjoitteluun tai opinnäytetöihin

Pondi mainoskuva.

Mies hymyilee kuvattuna ikkunan läpi.

Pondin avulla voit rakentaa yrityksellesi ennakoiden oman osaajapoolin tarjoamalle tulevaisuuden tekijöille lyhyempiä työsuhteita, työharjoittelupaikkoja tai vaikka opinnäytetöitä. Tämä onnistuu ketterästi henkilöstövuokrauksen avulla. Autamme mielellämme myös avainhenkilöiden suorarekrytoinnissa

Kokonaisen tiimin rekrytointiin olemme luoneet aivan uudenlaisen konseptin, jossa työpaikkaa hakevat pääsevät jo rekrytointivaiheessa yhteiskehittämään yhdessä yrityksesi kanssa. Pääset saman tien kiinni hakijoiden ideoihin ja yhteistyötapaan ja voit koota toimivan tiimin, jossa osaajat täydentävät toisiaan. 

Työnantaja, taklaa osaajien löytämisen haasteet ennakoiden. Tutustu Pondin avulla osaajiin ja mahdollista ammattilaisille tarttumapinta toimintaasi. Pondi luo työnantajille suoran kanavan osaajiin yli oppilaitos- ja koulutusalarajojen ja parantaa työpaikan tunnettuutta osaajien keskuudessa.

Osaaja, löydä juuri oma paikkasi tai tutustu alueen työnantajiin jo ennen kuin kiinnityt unelmatyöhösi. Pondi mahdollistaa eri mittaiset työsuhteet, työharjoittelut ja opinnäytetyöt.

Lue lisää: www.pondi.fi

Ota yhteyttä

Kysy, kommentoi, pyydä yhteydenottoa tai varaa tutustumiskierros. Me hoidamme käytännön asiat!