Tapahtumakalenteri

 

Tapahtumasi kalenteriimme? Mikäli olet järjestämässä Novapoliksessa tapahtumaa, ilmoita siitä meille niin lisäämme tapahtumasi kalenteriimme!

Ilmoita tapahtumastasi: viestinta@novapolis.fi

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Novapolis Sport Club – KalPan porrastreenit

12.10. klo: 16:30 - 18:00

10€
Ilmoittaudu mukaan

KalPa logo

KalPan liigajoukkueen fysiikkavalmentaja Jussi Huttunen vetää sporttiklubilaisille treenit. Ohjelmassa KalPan aamutreeni/oheinen ennen jäätä. Sisältönä alkuun kevyt lämpö ja harjoitteena porrasharjoite. Sisältö on samanlainen, mitä pelaajat tekevät viikoittain. Vaatetus: shortsit/verkkarit, T-paita, lenkkarit.

Järjestämme Sport Clubin lajikokeiluiltapäiviä laidasta laitaan. Tule mukaan silloin kun laji puhuttelee sinua. Se voi olla vuoden aikana vain yksi kerta tai vaikkapa kymmenen. Mestari ei tarvitse olla missään, utelias mieli ratkaisee. Lajit käyvät sekä naisille että miehille.

Clubi on tarkoitettu Novapoliksen asiakkaiden henkilökunnalle vapaa-aikana omalla kustannuksella.

Peruutusehdot

Jos sinulle tulee este, peruthan ilmoittautumisen mahdollisimman nopeasti, niin saamme uuden sporttaajan tilallesi. Urheilupäivää edeltävä perjantai on viimeinen peruutuspäivä. Voit myös aktivoida työkaverisi tapahtumaan jos sinä et pääsekään. Peruuttamattomasta kerrasta veloitamme täyden summan 10 €.

Sairastumisen tms. äkillisen haasteen yllättäessä pyydämme ottamaan pikaisesti yhteyttä karolina.huuhtanen@novapolis.fi tai 0400 861 381, WhatsApp tai tekstari.

Tiedot

Päivämäärä:
12.10.
Aika:
16:30 - 18:00
Hinta:
10€
Tapahtumaluokka:
Näytä Tapahtuma WWW-sivusto

Järjestäjä

KPY Novapolis Oy
Puhelin:
0400 861 381
Sähköposti:
karolina.huuhtanen@novapolis.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Olvi Areena
Hannes Kolehmaisen katu 4
Kuopio, 70110 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto