Tapahtumakalenteri

Tapahtumasi kalenteriimme? Mikäli olet järjestämässä Novapoliksessa tapahtumaa, ilmoita siitä meille niin lisäämme tapahtumasi kalenteriimme! Ilmoita tapahtumastasi: tapahtumat@novapolis.fi

« Kaikki Tapahtumat

Novapolis Cup – Pienet Pihapelit

11.6. klo: 12:00 - 18:00

Vapaa pääsy
Ilmoittaudu mukaan

Ti 11.6.2024, Väinölänniemen Stadion, klo 12:00-18:00
Väinölänniemi, 70100 Kuopio

Novapolis Cup – Pienet Pihapelit on aikuisten leikkimielinen jalkapalloturnaus Novapoliksen asiakasyrityksille ja heidän henkilöstölleen, jossa palataan jalkapallon alkulähteille.

Meistä jokainen on lapsena pelannut pihalla fudista milloin minkäkinlaisilla säännöillä, sakeilla ja pelivälineillä. Näin jokainen maailman tähtikin on ensikosketuksen lajin pariin ottanut. Nyt tehdään sama uudestaan!

KuPS ry järjestää yhteistyökumppanille Novapolikselle hyvänmielen pelipäivän, Novapolis Cup – Pienet Pihapelit, Väinölänniemen stadionilla 11.6.2024. klo 12.00 alkaen.

Pelikokemukseksi riittää, että olet joskus potkaissut palloa. Tapahtuman idea on lapsellinen; pelataan jalkapalloa sekasakeilla, sääntöjen ja pelivälineiden vaihtuessa pitkin iltapäivää. Musa soi, nautitaan, nauretaan ja tuuletetaan ylikovaa! Jälkipelit puidaan päivän päätteeksi Luodon lauteilla!

Tämä tiedetään säännöistä!

Pelit potkitaan lyhyinä 3 vs 3 -peleinä ja joukkueessa voi olla kuusi pelaajaa. Joukkueet ovat sekajoukkueet, joihin kaikki ovat tervetulleita sukupuolesta riippumatta. Joukkueet arvotaan paikan päällä, joten kenenkään ei tarvitse käydä hikipäissään kokoamaan omaa porukkaa.  Pelikenttänä toimii ilmatäytteiset miniareenat, pelit pelataan avojaloin, lasten muovipallolla.

Tuomareitakin on. Se, mitä luulit tietäväsi säännöistä, voit jättää kotiin. Sääntöjä ilmaantuu lisää päivän aikana ja tuomarit ovat jumalia – tiukkoja, mutta mielivaltaisia.

Tapahtuman musiikista vastaa KA44 Fest.

Tarjolla myös makkaraa ja urheilujuomaa, mutta omiakin eväitä saa ottaa mukaan.

Voittajajoukkue selvitetään iltaan mennessä tavalla tai toisella.

Tapahtuma ja jälkipelit on osallistujille maksuttomia.

Tapahtuman ohjelma:
• 12:00 – Kokoontuminen vänärin stadionille
• 12:10 – Intro ja päivän ohjelma
• 12:20 – Pelaajien arvonta joukkueisiin.
• 12:45 – Pelit alkaa, musa soi, pidetään hauskaa ja tuomareita voi yrittää lahjoa!
• 18:00 – Pelit päättyvät,
• 18:10 -> Jälkipelit Luodon saunalla (Novapolis tarjoaa, osallistujille maksuton)

Tervetuloa viettämään rento, yhteisöllinen ja hauska iltapäivä, kannustusjoukot suositeltavaa!

Paikkoja rajoitetusti.

Vaikka kyseessä on leikkimielinen turnaus, voi innostuessaan vahinkojakin sattua. Varmistathan siis, että vakuutusasiasi on kunnossa. Novapolis ei ole vastuussa eikä vastaa mahdollisista loukkaantumisista tai vahingoista.

Lisätietoja tapahtumasta voit kysyä: tapahtumat@novapolis.fi

Sairastumisen tms. äkillisen haasteen yllättäessä pyydämme ottamaan pikaisesti yhteyttä: puh. 040 707 2816 tai tapahtumat@novapolis.fi.

Tiedot

Päivämäärä:
11.6.
Aika:
12:00 - 18:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.lyyti.fi/reg/Novapolis-Cup

Järjestäjät

KPY Novapolis Oy
KuPS ry

Tapahtumapaikka

Väinölänniemen Stadion
Väinölänniemi
Kuopio,70100Suomi
+ Google Map