Tapahtumakalenteri

Tapahtumasi kalenteriimme? Mikäli olet järjestämässä Novapoliksessa tapahtumaa, ilmoita siitä meille niin lisäämme tapahtumasi kalenteriimme! Ilmoita tapahtumastasi: viestinta@novapolis.fi

« Kaikki Tapahtumat

Kuopion alueen kauppakamari: VÄRINÄ – Kyberturvallisuus

14.12. klo: 13:45 - 16:00

Vapaa
Kauppakamari värinä mainoskuva
Ilmoittaudu mukaan

Kauppakamari värinä mainoskuva

Kauppakamari kutsuu: VÄRINÄÄN |Kyberturvallisuus 14.12.2022 Kuopio

Digiturvallinen toiminta on nykyajan kansalaistaito!

Vuoden viimeisessä jäsentilaisuudessa teemana on kyberturvallisuus. Aiheeseen meidät vie Jarno Limnéll, Suomen tunnetuin turvallisuusasiantuntija.

Jarno Limnéll on Suomen tunnetuin turvallisuusasiantuntija, ja kysytty puhuja niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Jarno Limnéll on koulutukseltaan Sotatieteiden tohtori, valtiotieteiden maisteri ja upseeri (majuri evp.). Tällä hetkellä hän toimii Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden professorina sekä dosenttina kolmessa muussa yliopistossa. Hän vaikuttaa myös yrityselämässä ja on globaalisti toimivan Tosibox Oy:n toimitusjohtaja. Jarnossa yhdistyy vahva yhteiskunnan, liike-elämän ja akateeminen asiantuntemus. Hän on erinomainen esiintyjä, joka osaa kertoa monimutkaisetkin asiat ymmärrettävällä tavalla.

Kauppakamarin VÄRINÄ-jäsentilaisuudessa pääset kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä verkostoitumaan ja jutustelemaan tuttujen ja tuntemattomampien kauppakamarijäsenten kanssa.

Tilaisuus on kauppakamarin jäsenille sekä valiokuntien edustajille maksuton tilaisuus, joka tarjoaa mahdollisuuden tehokkaaseen ja rentoon verkostoitumiseen virkistävän, ajankohtaisen teeman äärellä.

Tilaisuuden kumppani Savon Voima. 

Huom! Ilmoitathan mikäli et pääse osallistumaan tilaisuuteen. Peruuttamattomista ilmoittautumisista perimme tila- ja tarjoilukustannuksia á 50 €.

Ohjelma ja paikka

  • 13.45 Verkostoitumiskahvit ja ilmoittautuminen
  • 14.00 Tilaisuus alkaa
  • Asiantuntijapuheenvuoro, Jarno Limnéll
  • Verkostoituminen
  • 16.00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus pidetään CoWork -tilassa (Microkatu 1, M-osa)

Ilmoittaudu mukaan

Järjestäjä

Kuopion alueen kauppakamari
Puhelin:
017 – 266 3800
Sähköposti:
kauppakamari@kuopiochamber.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Novapolis CoWork
Microkatu 1 M
Kuopio, 70210 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
046 870 4010
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto