Five Star

Kokoustilat

Nainen pelaamassa pingistä.

Five Star juhla- ja saunatila

Five Star juhla- ja saunatilassamme järjestät monipuolisia tilaisuuksia aina kokouksista saunailtoihin taikka lasten syntymäpäiväjuhlista lakkiaisiin.

Tila soveltuu 30 hengelle ja sijaitsee Viestikadun kampuksellamme, Viestikatu 1:n 5. kerroksessa, josta aukeaa upeat maisemat Savilahteen.

Tilavat suihkutilat ja iso sauna takaavat hyvän saunaillan isommallekin porukalle. Five Starissa iltaa voit viettää vaikka pelaamalla biljardia, pingistä tai dartsia.

Iltojen pimetessä voit valaista tilaa tunnelmallisella takalla.

Tilassa on äänentoistolaitteet, uuni, mikro, jääkaappi sekä tilavammat kylmäsäilytystilat isompaankin ruokailuun.

Pyyhkeet ja astiat kuuluvat tilavuokraan.

Katso esittelyvideo

Tilavuokra ja varausehdot

Saunaillan (kello 16-00) hinta on 495,00 € (sis. alv 24 %). Kysy varaustilannetta ja lisätietoja soittamalla 040 176 3340 tai laittamalla sähköpostia kokous@novapolis.fi.

Avaimet noudettava Viestikatu 1:n aulapalvelusta arkipäivisin kello 8.00 ja 14.00 välisenä aikana (tai Viestikatu 3 aulapalvelusta kello 14.00 ja 16.00 välisenä aikana).

Huomaathan, että KPY Novapoliksen kiinteistöt ovat savuttomia, joten tupakointi myös saunatiloissa on kielletty.

Maksettaessa laskulla peruutus on tehtävä 14 päivää ennen tilaisuuden alkua, jotta varauksesta ei lähde laskua. Käytettäessa verkkomaksua varaus on sitova ja maksua ei palauteta mahdollisessa peruutustilanteessa.

Kuvagalleria

Ota yhteyttä

Kysy, kommentoi, pyydä yhteydenottoa tai varaa tutustumiskierros. Me hoidamme käytännön asiat!

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja Five Starista, tiedustele varaustilannetta tai varaa tila soittamalla 040 176 3340 tai laittamalla sähköpostia kokous@novapolis.fi