KPY Novapolis Oy

 

Uudet kotisivut ja palvelukanavat avataan 16.3.

Tiedote asiakkaille 11.3.2020

Puoleen päivään mennessä aukeavat sivut osoitteessa www.novapolis.fi toimivat jatkossa palvelukanavana asiakkaillemme.

Tilavaraukset teet sen jälkeen kätevästi suoraan kotisivuiltamme. Yhteistyökumppanimme Taitori lähettää tällä viikolla uudet tunnukset kaikille kokousvarausasiakkaillemme. Kirjauduttuasi teet helposti kokoustilavaraukset ja tilaat tarjoilut tilaisuuksiisi. Huomioithan, että MyTechnopolikseen jo tehdyt tulevat kokoustilavaraukset siirtyvät automaattisesti uuteen järjestelmään.

Palvelupyynnön voit tehdä kotisivun yläreunassa olevasta kohdasta “Tee palvelupyyntö”. Toiminto ei vaadi kirjautumista. Palvelupyynnön voit tehdä omia ja yhteisiä tiloja sekä piha-alueita koskien. Tätä kautta voit myös antaa meille palautetta.

Näiden muutosten myötä MyTechnopolis -kanava suljetaan KPY Novapoliksen osalta.

Käyttöohjeet tilavaurausjärjestelmään ja palvelupyynnön tekemiseen lähetämme maanantaina 16.3.
Käyttöohjeet voit lukea myös tästä:

Nettisivuillamme on monia muitakin uudistuksia ja kehitämme niitä jatkuvasti. Esimerkiksi Yhteystiedot -osiosta löydät jatkossa koko KPY Novapoliksen -toimiston henkilökunnan. Ajankohtaista -palstalla tiedotamme mitä kampuksillamme tapahtuu sekä nostamme esiin esimerkiksi Savilahti -hanketta koskevia uutisia. Voit seurata meitä myös Instagramissa (@kpy_novapolis), niin pysyt ajan tasalla KPY Novapoliksen tapahtumista ja muutoksista.

Otamme mielellämme vastaan palautetta uudistuneista sivuista ja palvelukanavista. Voit antaa palautetta nettisivuista ja muista asioista “Tee palvelupyyntö -lomakkeen kautta (painike nettisivujen oikeassa ylänurkassa). Palautteet ja kehitysideat voi lähettää myös osoitteeseen asiakaspalvelu@novapolis.fi

Muistathan myös sähköpostiosoitteidemme muutoksen. Lähetäthän meille sähköpostit jatkossa
@novapolis -päätteiseen osoitteeseen (etunimi.sukunimi@novapolis.fi).

Yleiset osoitteemme ovat: Aulapalvelu: asiakaspalvelu@novapolis.fi
Kokouspalvelut: kokous@novapolis.fi
Laskutusasiat: talous@novapolis.fi

Ystävällisin terveisin,
KPY Novapolis Oy

Takaisin sivun alkuun